boier-bibescu

Boier Bibescu

Artist / Producator 

Răzvan Bătrânu alias Boier Bibescu este artistul care reușește să îmbine mai multe stiluri muzicale, de la Rap si Hip Hop, până la pop-dance. Având propriul său stil ce îl separă de mulțime, artistul ia provocările în piept, progresând și învățând la fiecare pas.

Pe parcursul carierei sale muzicale, Boier Bibescu a avut colaborări cu artisti îndrăgiți din industria muzicală românească, printre care îi amintim pe Shift, Puya, Fly Project, Alex Velea, Bibanu MixXL, Mihai Mărgineanu și mulți alții.

Piesele sale se remarcă prin diversitatea stilurilor îmbinate, iar vibe-ul muzicii semnate Boier Bibescu este unul de party , foarte potrivit mediului de club și nu numai. Printre cele mai cunoscute single-uri ale artistului enumărăm “Dan Spataru n-a murit”, “Stare de show”, “Sus pe bar” feat Puya, “Hazu x Toba x Basu” feat Anuryh, LLP & Jon Băiat Bun, “Monstru ” feat Alex Velea, precum și cel mai recent lansat single, intitulat “Haimana”, pentru care și-a unit forțele cu J. Yolo.

Anuryh

Artist / Mc

Ascensiunea sa a început la emisuinea “Insula Iubirii”, difuzată pe postul Antena 1, fiind una dintre cele mai atrăgătoare prezenţe feminine din România. Numeroase colaborări cu artişti de top ai României, printre care Fly Project, la piesa “Get wet”, ocupând locul I în topurile internaţionale şi al celor autohtone.

Piesele sale înregistrează peste 60 de milioane de vizualizări. Toate acestea au clasat-o printre artistele de top care au debutat în 2017.

anuryh
alessandra

Alessandra

Artist

Alessandra, pe numele real Alexandra Stanciu, s-a nascut pe 29 ianuarie 1997 la Focsani. A inceput sa cante de la varsta de 4 ani iar pana in prezent a castigat peste 15 trofee la festivaluri nationale si internationale. A avut ocazia sa cante impreuna cu artisti precum Nico si Mihai Traistariu si sa sustina un recital in deschiderea concertului CC Catch.

Fiind pasionata si de actorie, Alessandra si-a explorat aceasta latura artistica sub lumina reflectoarelor de pe scena teatrului municipal “Gheorghe Pastia” din Focsani unde a interpretat diferite roluri.

In 2013, la doar 16 ani, face primii pasi in industria muzicala sub numele de scena Yonna, lansand mai multe piese in decursul a doi ani.

In 2015 a simtit ca trebuie sa faca o schimbare si in stilul muzical dar si ca nume de scena, lansand primul single, Eres mi vida, sub noul nume Alessandra, alaturi de Mixton Music si Roton Music.