Termeni & Conditii

Prin continutul prezentului document se pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului BIG UP MUSIC (bigupmusic.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului BIG UP MUSIC (bigupmusic.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Prin prezentul act sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorului de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si BIG UP MUSIC (bigupmusic.ro) sunt reglementate de oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului decizia privind renuntarea la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul BIG UP MUSIC (bigupmusic.ro) face eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).
Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pret sau in pachetul de baza.

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către https://mobilpay.ro, partenerul Administratorului Site-ului în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția Administratorului Site-ului de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

La toate plățile cu cardul se adaugă şi preţul de administrare a comenzii achitate cu cardul în valoare de 1%  din prețul biletului. Suma efectivă de plată va fi afișată înainte de a fi direcționat către pagina procesatorului de plăți.

Returnarea contravalorii biletelor

 ATENTIE: Administratorul Site-ului va putea returna in caz de anulare a comenzii sau a evenimentului doar pretul biletului nu si pretul serviciilor de intermediere aferente achiziției făcute.

Anularea comenzilor si returnarea contravalorii biletelor se poate face, daca organizatorul premite acest lucru, pe www.bigupmusic.ro/contact.

ATENTIE: Acest tool anuleaza toate biletele dintr-o comanda. Nu puteti anula doar o parte din bilete.

Protecție la supraîncărcarea rețelei

Administratorul Site-ului poate limita in timp real numarul de bilete disponibile la un anumit eveniment atunci cand cererea (globala sau locala) este foarte mare pentru a proteja reteaua / platforma de supraincarcare si a va asigura o experienta de cumparare cat mai placuta. Pe masura ce traficul scade, biletele se vor repune in vanzare, treptat. Aceste practici sunt comune asa ca uneori s-ar putea sa observati categorii de bilete pe cale de epuizare urmand ca in scurt timp alte bilete sa apara la vanzare.

Factura fiscală persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite prin completarea formularului de aici: www.bigupmusic.ro/contact

Solicitarea trebuie sa contina toate datele complete si corecte: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

Frauda

Pentru a putea accesa si utiliza anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal de utilizator. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul website-ului. BIG UP MUSIC (bigupmusic.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului BIG UP MUSIC (bigupmusic.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii BIG UP MUSIC (bigupmusic.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul BIG UP MUSIC (bigupmusic.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau sub-pagini a site-ului BIG UP MUSIC (bigupmusic.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@bigupmusic.ro